Skip to main content

SVIN FLESKESIDE U/BEN U/SVOR FRYS

3514098

Tynnribbe dampes først i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1,5 time. På rå spareribs bør man ta av hinnen som ligger på bena. Rub ribsene deretter med grillkrydder og grill dem på indirekte varme. Ved 100 °C kan man beregne ca. 4 timers grilltid. Pensle ribsene med bbq-saus hvert 20. minutt den siste timen. Ved 175 °C kan man beregne 2 timers grilltid, men pass på at de ikke blir tørre. Sprøstek skiver av bacon eller lettsaltet sideflesk på relativt svak varme.

Bestillingsvare, normalt 14 dager, få på lager
Varemerker
WULFF & CO AS
Product owner name
WULFF & CO AS
Minimumstemperatur(C)
-30°
Maksimumstemperatur(C)
-18°
GTIN
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Norge
Norge