
SVIN BAKKNOKE FRYST
3513566
Svineknoker trenger lang tilberedningstid, men er absolutt verdt å vente på. Store, kjøttfulle knoker spises gjerne med kålrotstappe eller surkål og poteter. Knoker er også ypperlige til tradisjonelle retter som ertesuppe, brennsnut, betasuppe og lapskaus. I Tyskland er de kjent for å servere Eisbein eller Schweinshaxe med Sauerkraut, som er svineknoker med en tysk variant av vår surkål.
Bestillingsvare, normalt 14 dager, få på lager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 8.10 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 2.60 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100g | 19.00 |
Salt pr 100g | 0.10 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |