
DÅHJORT STEK SIKA KG
Dåhjortstek er en delikat og smakfull viltkjøttrett som passer perfekt til høytid og fest. Kjøttet er mørt og saftig med en mild viltaroma, som gjør det til en favoritt blant både viltelskere og nybegynnere. En klassisk dåhjortstek tilberedes gjerne ved å brune kjøttet i en panne for å forsegle saftene, før det stekes sakte i ovnen på lav varme for å sikre et jevnt og mørt resultat. For best smak kan steken marineres i forkant, for eksempel med rødvin, urter som timian og rosmarin, samt hvitløk og einebær. Når steken er ferdig, kan den hvile i noen minutter før den skjæres opp i tynne skiver. Server gjerne med tradisjonelt tilbehør som fløtegratinerte poteter, en fyldig viltsaus, og dampede grønnsaker som gulrøtter og rosenkål. Dåhjortstek er et elegant midtpunkt på ethvert middagsbord og gir en smakfull opplevelse som fremhever det beste av viltkjøttets kvaliteter.
Energi kj pr 100g | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100g | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 0.00 |
Protein pr 100g | 0.00 |
Salt pr 100g | 0.00 |
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |