
EPLEKAKER GLUTENFRI SINGLEPK 80G SLÅTTO
6403596
Eplekake slik vi kjenner den i dag, ble først laget i England på 1300-tallet. Oppskriftene ble påvirket av kulinariske tradisjoner fra Frankrike, Nederland og det osmanske riket12. Den eldste kjente oppskriften på eplekake finnes i en britisk kokebok fra 13901. Nå har vår bakermester bakt frem en super deilig glutenfri variant. Etter stek i 4 minutter på 180 grader får den karamellisert skorpe og deilig smak av passe syrlige epler
Bestillingsvare, normalt 14 dager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100ml | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100ml | 0.00 |
Salt pr 100ml | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |